Foyles

3 Jun

Det blev inte så många timmar i London, men till Foyles hinner man alltid gå. På ett bord hade man skyltat med bara Charlie Kaufman-prylar. Adaptation-DVD:n, affischen till Synecdoche, New York och manuskriptet till samma film i bokform, signerat av författaren. Ett givet köp, förstås, och tänk så väl denna butik förstår mig att man skyltar just med Charlie Kaufman, som inte ens är bokförfattare.

Ray’s Jazz Café hade flyttat ner i bottenvåningen, vilket var synd, inte samma utsiktsmöjlighet som när det låg högst upp. Nu hade man gjort hörsal där uppe istället, vilket också är bra. En författarintervju var igång när jag var där, men jag vet inte med vem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: