Nalbandian

24 Maj

David Nalbandian har en fanblogg på engelska (och troligen flera på spanska). Här är de bästa bollarna från en match 2005. Tänk att Nalbandian och Coria gick på samma dagis och båda nådde topp 3 i världen som bäst. Och både nådde inte sin fulla potential. Nalbandian är världen bästa spelare om man tittar på enstaka poäng, men han har inte den mentala uthållighet som krävs för att vinna de stora turneringarna Coria hade samma problem, två matchbollar i finalen av Franska Öppna och förlorade.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: