Nyårslöften

28 Dec

Fortfarande inget internet hemma… Men jag kan i alla hast berätta om två nyårslöften som har med bokhandlandet att göra.

För det första lovar jag att lägga lite mer energi på internethandeln och försöka komma upp i tusen titlar på bokbörsen före midsommar.

För det andra ska jag försöka skriva lite mer om böcker här på bloggen. Problemet för mig är att jag vill att inläggen om böcker ska hålla en hygglig nivå, en ambition jag inte har när jag skriver om annat. Då kan jag knacka ner något så snabbt jag bara kan. Men om jag skriver om böcker så vill jag att det ska bli lite bättre och då blir det ofta ingenting alls. För att lösa den knuten så tänkte jag börja med en läsedagbok här på bloggen. Vid varje månadsskifte så redovisar jag vilka böcker jag läst. Sedan måste jag inte skriva så väldigt mycket om dem, men jag kan i alla fall tala om vilka titlar jag läst.

5 svar till “Nyårslöften”

 1. Gull 30 december, 2009 den 12:38 f m #

  Glömde du inte det där tredje löfte? Det där som handlar om de egna böckerna?Skriva dem alltså? Skulle gärna läsa dem och skriva om dem i min blogg…

 2. Gull 31 december, 2009 den 11:23 f m #

  Oj då. Jag måste ha blandat ihop dig med någon annan. Trevlig nyårsafton!

 3. snowflake 2 januari, 2010 den 11:28 f m #

  Det finns tillräckligt många som skriver jätteambitiöst om böcker. Ofta så ambitiöst så att det blir tråkigt. Skriv kort och opretentiöst istället, det är roligare att läsa tycker minst en person=jag.

  • johnsantikvariat 2 januari, 2010 den 6:42 e m #

   Inte jätteambitiöst och inte pretentiöst men… bättre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: