Istället för Melodifestivalen

4 Mar

När jag var på den där otroliga lägenhetsspelningen med Jane Siberry förra året så kom jag att tala med en man från Malmö som, liksom jag, hörde till de få utbölingarna som åkt ganska långt för att uppleva Siberry på nära håll. Vi bytte musiktips. Jag föreslog att han skulle lyssna på Judee Sill och han i sin tur rekommenderade Jane As Police Woman. Lysande förslag. Hennes senaste skiva kom i början på året och jag har lyssnat på den en hel del. På Spotify, förstås. Det är slut på skivköpandet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: