If you love your local shop and you wish to see it thrive, don’t wait for emails or ”to let” signs, go out and buy a book a month, every two months, or every fifth book you buy, from them. Let’s use their knowledge and enthusiasm. Let’s use them before we lose them for good.

1 Mar

En kollega, en nybokhandel, i England har haft det kämpigt, men har återhämtat sig. Läs mer om det här och varför det är bra att köpa böcker i butiker ibland och inte bara på nätet. Bokhandeln är på väg att bli något annat. Ett upplevelsecentrum. Ska man ta inträde? Det kostar kanske 100 spänn att gå in och man får ta böcker för 100 kronor, eller låta bli, men hundralappen kostar det. Det är en idé.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: