Anne McCaffrey

24 Nov

dog häromdagen. Ärligt talat trodde jag att hon gått hädan för länge sedan. Drakar och kärleksintriger, är det fortfarande gångbart? Jag har en del engelska pocket till salu för trettio spänn styck: The Renegades of Pern, To ride Pegasus, The White Dragon, Nerilka’s Story, Partnership (med Margaret Ball (The Ship Who Sang is not alone) och Black Trillium, tillsammans med Marion Zimmer Bradley, Julian May och Andre Norton, vilken supergrupp! På bokbörsen säljer jag Drakryttarna, en av två (tror jag) McCaffreyböcker som finns på svenska.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: