Julmusik, decemberöppet

27 Nov

Första advent idag, regn och blåst, normalt decemberväder för Ystad. Förra året vid den här tiden var vi insnöade, så jag föredrar regnet. Jag har skyltsöndagsöppet 14-18.

1-23 december har jag öppet måndag-fredag 13.00-18.00, lördag 11.00-14.00.

Det blir bara julmusik i butiken. I år Neil Diamond, The Carpenters och Tori Amos. Vi får se vilken skiva jag står ut med längst. Julmusik kan bli outhärdlig och tidigare år har vissa skivor blivit olyssningsbara efter några dagar medan andra hållit ända fram till julafton. Förra året stod sig Chris Isaaks julalbum bäst. Året innan trivdes jag bäst med Systrarna McGarrigles julskiva. I år står det mellan Neil, Karen och Tori.

5 svar till “Julmusik, decemberöppet”

 1. Ingemar 27 november, 2011 den 2:46 e m #

  På julen lyssnar jag ofta på: http://somafm.com/xmasinfrisko

 2. Göran Andersson 27 november, 2011 den 10:55 e m #

  Det blir ingen riktig jul utan Phil Spector:

  God Jul!

  Göran Andersson

  • johnsantikvariat 28 november, 2011 den 1:15 f m #

   Det är sant. Den är svårslagen och den snurrar alltid några varv i juletid hemma. På antikvariatet är det så att jag varje december spelar ”nya” julskivor. Har jag spelat en skiva ett år så får den inte vara med nästa år. Man tröttnar ju också på att höra samma skiva fem gånger om dagen i tjugo dagar… Jag tror att jag ska stå ut med The Carpenters, Neil Diamond och Tori Amos i år, men blir det för jäkligt så får jag väl sticka emellan med lite Phil Spector.

 3. Johan 2 december, 2011 den 1:04 f m #

  Skön blogg du har John. Du är inte ensam, vem klarar av julmusik på julafton?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: