SNL

19 Feb

Är det bara jag eller har Saturday Night Live blivit mycket bättre den här säsongen? Jag har följt SNL genom åren, när möjlighet funnits med mitt kanalutbud, men ett tag tyckte jag att det som skulle föreställa humor var helt trist. Men nu, det senaste året har de varit på topp. Delvis har det att göra med att Kanal 6 sänder väldigt nya avsnitt, bara en veckas väntan, så det aktualitetsbundna materialet känns fräscht, men materialet är absolut över lag bättre nu än för några år sedan. Senaste avsnittet med Zoey Deschanel var en riktig höjdare. Överraskningsgästerna Jean Dujardin och Nicolas Cage var helt fantastiska och Clint Eastwoods Chrystler-reklam var nästan lika snygg som originalet och mer innehållsrik. Lägg till det en tidlös His Girl Friday-sketch och sköna ZD så blir det en nära nog perfekt SNL-show, i mina ögon (musikartisten glömmer vi).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: