Hur är det öppet den närmaste veckan? Jag vet inte.

18 Aug

Visst är det öppet i Fågeltofta den här veckan, jag kan bara inte tala om när i förväg. Jag har fler andra åtaganden som hänger i luften. Ring och kolla. Den enda tid jag kan garantera att jag är i Fågeltofta är lördag 15.00-17.00. Från och med nästa vecka blir det mer organiserade öppettider, minst två dagar i veckan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: