Högläsaren

17 Dec

David Hare har skrivit manus till filmatiseringen av Bernhard Schlinks Högläsaren. Anthony Minghella och Sydney Pollack var producenter för filmen. De dog med två månaders mellanrum. En deprimerande arbetssituation, men det verkar ha blivit en bra film ändå. Kate Winslet härskar i Hollywood just nu. Huvudroll i Revolutionary Road och stor biroll i Högläsaren. För två år sedan var hon med i Little Children, som i alla fall jag tyckte var det årets bästa film. Hur som helst, här skriver David Hare om arbetet med Högläsaren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: