Många lådor, få hyllor

23 Jan

Jag tömmer bokbananlådor och sorterar böcker i min nya lokal. Arbetet går framåt, men långsammare än jag trott. Och det sliter hårdare. Sprickor i händerna och den gamla kroniska inflammationen av hälsenefästet gör sig påmind på ett okamratligt vis. Vidare saknar jag ett antal bokhyllor och jag har över tvåtusen böcker jag inte prisat. Kontentan av dessa undanflykter är att jag skjuter på öppningen av antikvariatet i några veckor. Jag hinner inte bli klar till den 30/1. Det är ingen idé att slita och stressa för ett datum jag själv valt. Det får ta den tid det tar. Jag tror att jag siktar på lördagen den 20 februari istället. Om arbetet går bättre än väntat kan jag smygöppna veckan innan. Vi får se, men nu vet ni i alla fall att det inte blir invigning 30/1.

Ett svar till “Många lådor, få hyllor”

  1. Gull 23 januari, 2010 den 11:03 f m #

    Bra idé. Även om jag är himla nyfiken på det nya stället. Den tjugonde februari alltså. Det är trist med okamratliga kroppsdelar, förstår din irritation.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: