Farlig gata

11 Okt

För ett tag sedan berättade jag hur jag nästan slog huvudet i gatan när jag kom cyklande och en bildörr slogs upp precis framför mig. På samma gata inträffade en betydligt allvarligare olycka för några dagar sedan. Läs om den här i YA. En kvinna blev påkörd av en bil, som sedan körde ifrån olycksplatsen. Jag får vara glad att jag bara fick en bildörr i huvudet. Bildårar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: