When in Rome – eat Nutella

17 Nov

Jag är fortfarande i Rom, kommer hem till Sverige på söndag kväll. Hittills har jag lärt mig att Italiens rikaste man inte heter Berlusconi utan Ferrero och är mannen bakom Nutella och kinderägg. Italienaren har nutella på allting, till och med pizza! För den svenske pizzapuristen kan jag tala om att pizza inte måste bestå av varken ost eller tomatsås; pizza är bara brödet. Sedan får man ha vad man vill på det. Potatisskivor och olivolja ska vara gott – eller nutella. Det ska jag absolut prova när jag kommer hem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: