Ett Rom med utsikt

7 Nov

A Room With a View gick på TV igår. Den känns verkligen gammal – men bra – fast det inte är så otroligt länge sedan den gjordes. Men hela estetiken och kameraföringen är verkligen av en annan era. Evighetslånga förtexter, bara en sådan sak.

Jag reser till Italien i morgon, inte Venedig, men Rom. Jag kommer tillbaka den 21/11. Antikvariatet är stängt under min resa, öppnar igen den 23/11. Jag ska läsa en kurs i Rom, en blandning av semiotik, psykologi och Romhistoria. Lunds universitet står bakom. Om möjligt rapporterar jag från den eviga staden när jag är där.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: