Nya historier berättade

25 Aug

Jaha, vi blåste inte bort, men det var en rejäl vind även innanför murarna till Surbrunnsparken i Ystad i kväll när jag var inbjuden av Ystad bibliotek att berätta under blodboken. Det var ca 50 personer i publiken, vilket var bra med tanke på det nyckfulla vädret. En timme helt nya historier som jag aldrig berättat tidigare. Jag missade inte mycket, jag får vara nöjd. Bra respons från både publik och arrangör. Bara vinden var emot mig och kastade ibland upp min röst i himlen. Men historierna funkade och jag berättar gärna dem igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: