Jemaniacs

29 Aug

Tidigt i somras såg jag en trevlig och klart udda film på TV som hette Eagle vs Shark. Den ena huvudrollen gjordes av Jemaine Clement, känd från The Flight of the Conchords. EvsS är en riktig lågbudgetfilm men med ett stort hjärta, en film helt i min stil. Nu håller Jemaine på att bli filmstjärna på riktigt, vilket han verkligen förtjänar. Han har en mycket stark närvaro på duken/skärmen. Här är en intervju från Guardian.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: