Julklappar i din lokala globala bokaffär

10 Dec

Öppet i Fågeltofta 17-19 på onsdag och 11-14 på lördag. Hembakat, kaffe och överraskningar på lördag. I nätbutiken är det mycket nytt och många böcker som skulle bli fina julklappar: Radetzkymarschen av Joseph Roth, Tre skott i Sancerre av Georges Simenon, Elva av Arne Dahl, Revolt mot Jorden av Robert A Heinlein (men den betydligt skönare originaltiteln The Moon is a Harsh Mistress), Schismatrix av Bruce Sterling och många andra titlar. Jag fortsätter att fylla på nätbutiken de närmaste dagarna, så vi ses där eller i Fågeltofta.

IMG_0866IMG_0877IMG_0851IMG_0873

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: