Årets julmusik i butiken

10 Dec

är Chris Isaaks julskiva. Jag köpte den tidigt i våras för en billig peng på Ginza och nu snurrar den så gott som hela tiden när jag har öppet. Det är lätt att tröttna på julskivor, men den här tål en hel del spelningar. Som back-up har jag en julskiva som sålts exklusivt av Starbucks i Japan (!). Det är de vanliga, amerikanska julsångerna, framförda av gulliga ungar i rockiga arrangemang. Inte dåligt, men inte Chris Isaak-klass heller. Jag har inte varit i Japan. Jag köpte skivan på Skiv-Esset i Malmö i somras.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: