Dubstar comeback

12 Mar

Jag märkte att ett youtubeklipp som jag länkat till hade tagits bort av copyrightskäl. Det gällde Dubstars version av ”St Swithin’s Day”, apropå David Mitchells eminenta roman som snart är film, One Day. Jag försökte hitta ett annat klipp med Dubstar och låten, men de har tagits bort allihopa. Istället fick jag reda på att de gör comeback och låter lika bra som för tio år sedan. Vad var det jag sa? Jag vet inte, men med One Day-filmen och nu Dubstar tillbaka så är det definitivt en revival för… för… ja för det här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: