Paul Bettany är alltid intressant att titta på

3 Maj

De tecknade serierna fortsätter att dominera vita duken. Nu kommer Priest med Paul Bettany i titelrollen. Filmen baseras på en sydkoreansk tecknad serie som jag inte var bekant med tidigare.

Några brittiska filmstudenter fick tävla om att komma  till Hollywood. De skulle redigera om den officiella trailern till filmen. Se dem arbeta här.

De ser ut som tre filmkaraktärer själva, tycker jag. Men det är väl meningen. En lyckad trailer måste gå emot förväntningarna från publiken. Har du ett monster i filmen, visa det inte i trailern. Är det mycket slagsmål i filmen, snacka om det, men visa det inte. Visa näven som är på väg mot målet, men visa inte träffen. Eftersom filmen handlar om kampen mellan ont och gott i en Mad Max-aktig värld med mycket action, så tycker jag att trailern skulle varit lugn, med få klipp och långsamma bilder. Möjligen kunde ljudet gått emot bildsättningen. Men både den officiella trailern och de tre filmstudenternas versioner fläskar på med allt vad de har. Visar monstret, visar slagsmålet, en faslig massa klipp. Övertydligt. Kanske är målgruppen sådan att den ska skrivas på näsan, men det tror jag inte. Roy Andersson skulle gjort trailern. Då hade i alla fall publiken första veckan blivit en annan än den blir nu.

Här är de tre omredigerade trailerna.

Paul Bettany är en av de där skådisarna som alltid är kul att titta på, i stort sett vad de än gör. Tennistokig som jag numera är, är min favoritfilm med Paul Bettany för tillfället Wimbledon. En charmig bagatell, som det heter.

Problemet med den här trailern är att den berättar i stort sett hela filmen, men ni har redan sett den. eller hur?

Mer information om Priest här: Sony make.believe Priest
Sponsrat inlägg

Facebook
Twitter
Wikio

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: