The Guardian skriver om ”bookshops worth visiting around the world” och Johns antikvariat är med på listan

11 Okt

IMG_1484I helgen inleds kampanjen Books are my bag i Storbritannien, till stöd för den fysiska bokhandeln. The Guardian deltar genom att göra en lista med intressanta boklådor runt om i världen. Johns antikvariat är med på listan!

I anslutning till kampanjen har en bok publicerats som heter The Bookshop Book, skriven av Jen Campbell. Den berättar om några av världens bästa, roligaste och knäppaste bokaffärer. Författare som Brian Aldiss, Cornelia Funcke, Bill Bryson med flera berättar intressanta bokhandelshistorier. I onsdags var jag i Helsingborg och handlade böcker. I hyllan hittade jag en bok med den lockande titeln Weird Things Customers Say in Bookshops. Jag är uppenbarligen lite slö, för jag hade inte sett den tidigare. Även denna bok är skriven av Jen Campbell. Samtidigheten slår till igen.

Ett svar till “The Guardian skriver om ”bookshops worth visiting around the world” och Johns antikvariat är med på listan”

  1. Gunilla Öhrnell 12 oktober, 2014 den 8:41 f m #

    Grattis! Välförtjänt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: