Gamla Klingan tillbaka

21 Apr

Lennart Wretlind är tillbaka och gör spellista på Spotify som liknar riktiga Klingan. Det är bra, skönt att känna igen sig. Wretlinds värld heter programmet. Premiär igår. Framöver släpps de nya listorna/programmen varje söndag på Klingantiden 11.00. Riktigt sig likt är det förstås inte. Det blir svårt att få med eget, unikt material, kan jag tänka mig, som  egna inspelningar och intervjuer. De artister som spelas måste vara tillgängliga på Spotify, och det är inte alla som är det. Första programmet känns bra, samma blandning av gammalt och nytt jorden runt som präglade riktiga Klingan. Jag hade lite svårt att hitta programmet. Söker man (eller jag) på ”Wretlinds värld” på Spotify så får jag bara upp mellansnacket, inte låtarna. Det är kanske jag som inte handskas med Spotify på rätt sätt. Följ den här länken för att komma rätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: