Inför Gabriella Håkanssons besök i Fågeltofta den 15/8: en intervju

6 Aug

hakanssonI dagens DN (och några andra tidningar, tror jag) finns en intervju med Gabriella Håkansson inför utgivningen av hennes nya roman, Aldermanns arvinge. Officiellt utgivningsdatum är den 23 augusti, men boken finns redan att köpa i vissa boklådor. Det kommer också att finnas ett begränsat antal exemplar till salu i Fågeltofta den femtonde. Vårt samtal kommer antagligen att röra sig mycket kring den nya boken. Läs intervjun som en försmak, och boka för all del biljett i förväg; till Torbjörn Flygts kväll var det slutsålt. Vore tråkigt att missa ett samtal med höstens mest intressanta författare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: