Bröderna M, aldrig mer

14 Feb

Det finns en restaurang i Ystad som heter Bröderna M. Deras specialitet är en så kallad gourmetpizza. Idag, denna Alla Hjärtans Dag var vi där. Aldrig mer, säger jag. Först fick vi inte sitta vid ett bord som visade sig stå tomt under hela vår vistelse i lokalen. Sedan fick vi vänta i 35 minuter på vår mat och när den väl serverades var den inget vidare. Slabbig pizza, överfriterade pommes frites. Rätt trist. Och dyrt. Bröderna M är en vanlig pizzeria, inget annat. En väldigt dyr pizzeria.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: