Intresserar och intresserar…

16 Mar

Ett klargörande rörande nedanstående post: Det är klart att den fysiska boken intresserar mig, intresserar mig mycket. Men om jag måste välja mellan innehållet och den fysiska boken så väljer jag det förra. Jag gråter inte blod den dag då den digitala boken konkurrerar ut pappersboken, så länge jag kan få tag på allt jag vill läsa och kan läsa det på ett njutbart vis.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: