Jenny Wilson

2 Apr

Så jäkla säker hon var. Det är som att hon växt i sina egna ambitioner. För länge sedan var hon inte lika säker, men hon ville vara det, och då såg det dumt ut. Nu är hon en drottning. Jag har svårt att se att det kan finnas någon artist just nu som är bättre, spelar säkrare, sjunger vackrare, har skönare melodier. Jag talar om Jenny Wilson på Babel i Malmö den första april.

Det är inte musik man hoppar upp och ner till. Mellan låtarna står pubiken knäpptyst. Musik att lyssna till, inte headbanga till. Musiken är tidlös. Det känns som dessa låtar alltid funnits. Jenny Wilson har bara plockat ner dem från sfärerna där de svävat. 

Håkan Engström på Sydsvenskan gillade också konserten, men inte lika mycket som jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: