Ständigt denna Wallander

28 Jun

I onsdags flyttade Wallanderinspelningen till Simrishamn. Man spelade in några scener i nedlagda SE-Banken, alldeles bredvid min torgplats. Kenneth Brannagh gick förbi då och då. Det var inte många, om ens  någon, som kände igen honom, bara jag. Tyvärr var han alltför uppslukad av arbetet för att titta på mitt bokutbud. Om ni tittar på bilden i YA så ser ni min blåa presenning i högerhörnet.

Inspelningen gick bra, jag blev inte störd, produktionsledaren var snäll och verkade kompetent. Några dagar senare när lokalen tömdes frågade en svensk hantlangare hur det hade varit, om inte inspelningen ”kört över” torghandlarna, som han uttryckte det. Nej, inte alls, sa jag. ”De brukar vara lite hårda”, sa hantlangaren.

Inte den här gången.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: