I skylten

7 Okt

I en dryg månad har jag haft JM Coetzees nya bok, Sommartid,  i skyltfönstret. Jag trodde att den skulle flyga iväg direkt, men icke. Ej heller Anneli Jordahls bok om Ellen Key, Jag skulle vara din hund (om jag bara finge vara i din närhet) eller Lena Andersson Slutspelat, har blivit sålda fast de är alldeles nya. De är kanske för nya, kunderna känner inte igen dem. Fast hade jag gått förbi mitt skyltfönster hade jag köpt dem direkt.

Hilary Mantel vann som väntat årets Bookerpris. Inte en tredje Booker till Coetzee och Summertime. Det var den kanske inte heller värd, men den är värd att köpas av mig och värd att få lämna skylten snarast.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: