Louise Karlsson var bäst

31 Mar

Inte särskilt originellt, men jag måste ändå berätta för världen hur trist avslutningen på Mästarnas mästare kändes. Louise Karlsson var en superkvinna hela vägen, starkare, snabbare, smartare än sina motståndare. Men så åker hon ut för att hon inte kan få ner sin puls… Så konstigt. Om hon övervinner ett problem med sitt hjärta och konsekvent kan vara starkast och bäst, trots detta, så borde hon ju snarare premieras istället för att puttas bort. Den här texten i Aftonbladet summerar mina åsikter. Sedan tycker jag det är dålig stil av Armand Krajnc att gå på och hylla sig själv i boxarstil efter tävlingarna. Han vet ju att han är tvåa och inte nådde upp till Louise Karlssons nivå.

Fast bra med ett lekprogram som kan locka fram sådana reaktioner, hos mig och hos svenska folket.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: