Efter halsfluss kommer kräksjuka

23 Maj

Jag får sluta skryta med att jag aldrig är sjuk. Jag hade just återhämtat mig från halsflussen när jag för första gången i mitt liv drabbades av kräksjuka. Den förstörde större delen av veckan. Som tur var återhämtade jag mig till helgen, för jag är nyligen hemkommen från stort äventyr i Stockholm, som jag strax ska berätta mer om.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: