Oi! What’s occurring?

16 Maj

Vem tittar på TV 21.50 en lördagkväll? Jag gör, men säkert inte så många fler. De två första säsongerna av Gavin & Stacey fick mycket reklam och visades på rimlig och regelbunden tid. När nu den tredje säsongen visas så har jag inte sett någon information eller någon form av förhandsreklam. Och så visas den på lördagkvällen, när de flesta har roligare saker för sig än att titta på TV. Vilket slöseri. Gavin & Stacey är bland det bästa som visats på TV på länge. Rolig, anarkistisk, tänkvärd, samtidigt som det är en serie för hela familjen. Det är inte mycket på TV som kan beskrivas på det viset. Synd på så rara ärtor. Tur att SVT Play finns. Här kan man se gamla avsnitt. De ligger uppe i en vecka, så första avsnittet har ni redan missat. Jag hann precis se det före midnatt.

Ett svar till “Oi! What’s occurring?”

  1. gull Åkerblom 17 maj, 2010 den 12:53 e m #

    Vad fin bloggen har blivit!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: