Dafo för vuxna

15 Jun

Barnprogrammet Dafo var en favorit förra året. Den gjordes av delar av Klungan, som är tillbaka i TV-rutan med full kraft i och med Ingen bor i skogen. Premiär igår på SVT. Se första avsnittet på SVT Play. Serien om fem avsnitt är baserad på gruppens radiohumor, Mammas nya kille. Jag är oförstående inför det mesta av modern svensk humor. Fattar ingenting. Men Klungan talar till mig. Varför är vissa saker roliga och andra inte? Återberättat låter innehållet i Ibis som svartaste ångest, men agerat blir det skratta högt-humor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: