O, vad jag är bra, sa Rick

15 Sep

Rick Gekoski är, för att vara bokhandlare, en kändis. Hans bok Tolkien’s Gown var en rolig samling bokhandlarhistorier. Den följande boken, en självbiografi, Outside of a dog, var ganska trist. Problemet med författaren är att han tar sig själv på för stort allvar och i sina texter alltid ska sätta sig själv i centrum. Men han vet mycket om böcker. Nu har han börjat blogga för Guardian. Det finns kunskap att hämta, om man kan bortse från självgodheten. Läs mer här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: