Stackars mig som måste åka till Paris

20 Okt

Veckor och månader går utan att något särskilt händer och jag har all tid i världen, sedan kommer perioder när jag måste välja bort evenemang jag kunde givit min vänstra – eller mitt fall högra – hand för.

Vi bestämde för länge sedan att vi skulle åka till Paris på höstlovet. Flyg och hotell är bokat. Det ska bli mycket roligt och jag ser fram mot resan. Men häromveckan fick jag reda på att mitt portugisiska favoritband Deolinda kommer till Sverige, just de dagar jag är tvingad att vara i Paris. Inte nog med det, de spelar i Helsingborg på Dunkers kulturhus, av alla ställen, inte så långt från Ystad. Jag åkte till London när Rokia Traoré ställde in sin Sverigespelning förra året, jag kommer garanterat att åka till Portugal för att se Deolinda. Men att se dem i Helsingborg hade varit speciellt. De är inte så kända här, konserten kommer att bli mer intim än vad den kan vara i Portugal där de är storstjärnor. Suck.

Men ni som inte måste åka till Paris på höstlovet, ta er till Helsingborg den andre november eller Södra Teatern i Sthlm dagen därpå. Det kommer att bli fina föreställningar. Kanske kan någon konsertbesökare rapportera här hur det var?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: