”Jag är på världens häftigaste lilla antikvariat”,

28 Okt

sa en kund som svarade i sin mobiltelefon. Skönt att hon inte sa ”världens stökigaste”, för så känns det ibland. Men lite bättre ordning blir det för varje dag som går, tycker jag själv. Det är inte jag som har för många böcker, det är lokalen som har blivit för liten, kan jag säga för att parafrasera Norma Desmond.

Ett svar till “”Jag är på världens häftigaste lilla antikvariat”,”

  1. johnsantikvariat 27 juli, 2014 den 10:18 f m #

    Den här kommentaren sades om min lilla källarlokal i Ystad. Om/när liknande kommentarer fälls i Fågeltofta används nog inte ordet ”lilla”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: