Tennis, tennis, Salinger, tennis

28 Jan

Det är mycket med tennis nu. Australian Open är i finalhelgen. Sedan året började har jag spelat tre gånger i veckan. Jag blir lite bättre för varje dag som går. JD Salinger gillade också tennis, visar det sig utifrån ett antal brev som nyss kommit i dagen. Hans favorit var Tim Henman, engelsmannen som var i fyra Wimbledonsemifinaler. Breven där detta framkommer skickades från Salinger till en vän i England, som han träffade som ung. I The Guardian står det mer. Fin bild också, på en avspänd Salinger som gammal. Vidare får vi veta att Salinger var en vanlig människa med vanliga intressen. Han åkte på bussresor till Niagarafallen, han tyckte om Burger Kings hamburgare. Mystiken falnar. Men inget nytt om vad han skrev under de långa åren av tystnad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: