Cloud Atlas sveper Oscarn 2013

13 Apr

Jag läser i dagens SvD att Tom Hanks får en roll i filmatiseringen av David Mitchells mäktiga fragmentroman Cloud Atlas. Som jag tidigare skrivit regisserar Tom Tywker tillsammans med syskonen Wachowski. Det kommer att bli intressant. Alla förutsättningar finns för en kioskvältare med konstnärliga ambitioner. Något som Oscar-juryn gillar. De tycker också om en comeback, och visst vore det fint att se Lana och David Wachovski ta emot en Oscar för bästa regi? Fler rykten om fina skådisar som kanske kommer att medverka här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: