När är antikvariatet öppet, egentligen?

12 Maj

Några kunder har ringt och undrat när jag tänker öppna butiken. Det är glädjande att folk vill komma in och köpa böcker. Tyvärr är jag ganska upptagen i maj, antikvariatet får stå tillbaka för studier och resor. Nyss var jag en vecka i Uppsala, om ett par dagar åker jag till Istanbul.

Nästa gång butiken är öppen är tisdag-onsdag 24-25 maj, kl 12-17. I slutet på den veckan står jag på torget i Simrishamn, om vädret tillåter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: