Skolavslutning

9 Jun

Överfullt i Klosterkyrkan, inte njutbart. Men jag fick sjunga ”Den blomstertid”, i alla fall, innan jag var tvungen att ta mig ut för att få luft.

Maciej Zaremba avrundar sin eminenta artikelserie om skolan i dagens DN. Läs hela serien om ni inte redan gjort det. Jag känner igen så mycket han rapporterar om att jag blir alldeles olycklig. Det hade varit skönt om mina skräckhistorier bara var undantag i en annars perfekt fungerande skolvärld, men det verkar vara tvärt om.

”(V)ill man förstå skolutvecklingen är nog kaos­teorin ett bättre instrument än ideologiska modeller…” skriver Zaremba.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: