Nytt från Miranda July

18 Jun

Ny film som författare, regissör, skådespelare: The Future. ”Forty is basically fifty… I’ve been gearing up to do something really incredible for the last fifteen years.” Här en förhandsrecension. Filmen går upp på amerikanska biografer den 29 juli. Till Sverige kanske till Stockholms filmfestival?

Frågestund på Facebook. Välfylld egen  hemsida, välfylld The Future-sida… Ett tag undrade jag var hon blivit av efter No One Belongs Here More Than You. Men det var inte Miranda July som höll en låg profil, det var jag som inte tittade på rätt ställe. Hösten tillhör henne.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: