Tonhalle, Zürich

11 Okt

En trogen butiksbesökare – särskild när butiken låg på Stora Västergatan 37 och han bodde två trappor upp i samma hus – kom förbi idag och berättade om trevliga resor till Tjeckien (29 grader varmt!) och Tyskland. Då kom en annan trogen kund in som bor i Zürich för det mesta. Detta möte gav ett samtal om Tonhalle i Zurich, stadens konserthus och dess fantastiska orkester. Kund ett var mycket kunnig i ämnet och kund två hade bara häromdagen varit på konsert på Tonhalle. Man lär sig saker hela tiden av begåvade kunder.

2 svar till “Tonhalle, Zürich”

 1. Göran Andersson 11 oktober, 2011 den 11:19 e m #

  Hej!

  Vad trevligt att ni diskuterar Tonhalle-Orchester Zürich. Jag kan bara instämma i att det är en förstklassig orkester, mycket tack vare dess chefsdirigent David Zinman. Förra veckan njöt vi av bl a Beethovens åtta. Som alltid en mycket spännande tolkning av maestro Zinman.

  Freundliche Grüsse aus Zürich

  Göran Andersson

  • johnsantikvariat 11 oktober, 2011 den 11:35 e m #

   Nästa gång jag är i Zürich – som då blir min första – ska jag absolut besöka Neue Tonhalle och lyssna till orkestern.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: