Cheetah död, men läs hans självbiografi

28 Dec

I dagens DN läser jag att Cheetah dött vid en ålder av 80 år. Han råkade vara en chimpans men han var som gubbar är mest, gillade fotboll och musik, gick alltid upprätt om än med lätt krökt rygg. Den som vill veta mer om hans liv kan läsa hans självbiografi, som kom ut 2009. Här är en intervju med Cheetahs spökskrivare, James Lever.

Vem var det som dog egentligen? Nya uppgifter från http://www.apor.g, nej, http://www.ap.org, ska det vara. Gamle Cheetah drog sig kanske undan tidigare och lät någon annan spela hans roll på ålderdomshemmet för gamla djur. Läs mer här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: