Ny säsong

26 Aug

Sommarsäsongen på torget är slut. Nu blir det bara enstaka lördagar i Simrishamn framöver. Butiken på Bruksgatan 30 har med början i september öppet fredagar 15-18 och lördagar 11-14 (när jag inte är på torget). De närmaste veckorna kommer jag att lägga ut de böcker på bokbörsen som jag köpt in under sommaren. Jag ska försöka få ut minst tio om dagen och jag sorterar dem tematiskt. Idag är det skönlitteratur, Nikos Kazantzakis, Curzio Malaparte, Kjell Westö och annat. Kolla här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: