Omöjligt att vara på tre platser samtidigt – klarar inte ens två

22 Okt

Fredag, lördag 26-27 oktober är det Gamla bokens dagar i Stadshallen i Lund. Jag skulle deltagit som utställare, men måste vara med på en annan sak som jag inte kommer undan. Men ni ska gå! 20 antikvariat kan ni träffa på ett bräde. Jag är så upptagen denna fredag att jag inte ens hinner ha öppet i butiken. Stängt på Bruksgatan den 26/10, alltså. Inga böcker sålda någonstans för min del kommande helg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: