Skyltsöndag

29 Nov

Första advent närmar sig. Söndagsöppet även hos mig på Bruksgatan 30. Skyltsöndagen har genom åren varit ganska dålig för mig. Om det inte varit mindre katastrofer som ett år när en  bokhyllesektion vek sig och skapade en bokpool på lördagkvällen eller ett annat år när det var snökaos och skyltsöndagen i stort sett ställdes in i hela stan, så har försäljningen inte varit särskilt bra. Ändring på söndag? Vi får se. Jag har öppet 13-16.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: