Johns antikvariat, Fågeltofta

25 Mar

På Skärtorsdag smygöppnar jag min nya butik i Fågeltofta. Öppet torsdag till måndag 11-17. Den som är ute på påskrunda på Österlen i detta märkliga väder får gärna titta in. Det kommer att finnas en hel del fina böcker att titta på eller köpa och jag bjuder på kaffe och kaka. Jag öppnar på riktigt den 24 juni, när jag fått upp alla hyllor och flyttat alla böcker från Ystad till Fågeltofta. I sommar kommer jag att ha öppet varje dag (men jag står förstås på torget i Simrishamn som vanligt.)

Här kan ni ladda ner en schematisk karta. Det är lätt att hitta.

I höstas köpte jag Fågeltofta gamla skola. Tyvärr fick jag aldrig träffa husets förre ägare, men jag kommer att fortsätta att använda huset i kulturens tecken med bokhandel och kanske något kulturevenemang. Jag hoppas att denna flytt kommer att bli givande både för mig och mina kunder.

huset

8 svar till “Johns antikvariat, Fågeltofta”

 1. Johan 28 mars, 2013 den 1:23 e m #

  Stort lycka till!

 2. TennisJonas 30 mars, 2013 den 12:45 f m #

  Vi ser fram emot att få besöka dig i morgon!

 3. helium (@heliumletter) 2 oktober, 2013 den 10:42 f m #

  På bokbörsen står det att böcker kan avhämtas i Ystad, men är det alltså numera i Fågeltofta?

  • johnsantikvariat 2 oktober, 2013 den 12:00 e m #

   Det går bra att hämta i Ystad fortfarande, bara vi kommer överens om tid och plats. Fågeltofta går lika bra.

 4. helium (@heliumletter) 2 oktober, 2013 den 3:33 e m #

  Jag är nämligen intresserad av att köpa Cartarescus Nostalgia och behöver den egentligen innan helgen. Jag har dock svårt för att ta mig till Tomelilla ikväll och undrar således om torghandeln eller upphämtning (och betalning) i Ystad är möjligt imorgon eller på fredag.

  • johnsantikvariat 2 oktober, 2013 den 4:17 e m #

   Du kan hämta i Ystad tors el fre em. Skicka ett mejl så bestämmer vi något.

   Hälsar,

   JA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: