Öppet lördagen den 18 maj

17 Maj

Jag har varit på torget i Simrishamn de senaste lördagarna, men i morgon, lördag, har jag öppet på Bruksgatan 30 klockan 11-14. Jag har flyttat ca 30 % av bokbeståndet till Fågeltofta. Innan maj månad är slut ska jag ha flyttat ytterligare minst 40%, hade jag tänkt. Så skynda att handla i Ystad. Snart måste ni åka till Fågeltofta för att handla mina böcker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: