Neil Young ställde också in

8 Aug

20130808_190458(1)

Tur att jag inte åkte på Way Out West i år. Jag hade varit riktigt sur just nu när det rapporteras att Neil Young ställt in med kort varsel. Carolina Fredriksson ställde in sitt besök i Fågeltofta med en veckas varsel. Också ganska kort. Jag meddelade alla medier att kvällen inte skulle bli av, alla medier jag haft kontakt med. Men jag tänkte inte på att vissa tidningar jag inte kontaktat också kunde tänkas skriva. Så i dagens Österlenmagasinet står det att det är författarkväll fast det varit inställt i en vecka. Just som jag höll på att packa ihop för dagen möttes ett antal personer utanför min dörr. De ville ha en författarintervju med Carolina Fredriksson… Tyvärr, det är inställt, men kom in och ta ett glas saft och titta på böckerna. Det blev en trevlig liten stund ändå, men vi saknade ju Carolina ganska mycket. Min dag började med att nyss nämnda gratistidning intervjuade mig för nästa upplaga. Reportern höll god min när han såg informationen om den inställda kvällen, han sa ingenting.

Nya tag på torsdag den 15/8 med Gabriella Håkansson. Hon ställer inte in.

Annars var det en bra dag. Vi hade åskväder och skyfall på förmiddagen vilket lockade mycket folk till butiken under dagen. Besöksrekord för Fågeltofta – om man inte räknar Torbjörn Flygts författarkväll. På eftermiddagen klarnade det upp och jag byggde en pergola till mina vinrankor. Sedan blev det kväll och, ja, resten vet ni. Neil Young kom inte.

20130808_182044

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: