De hittar hit

31 Aug

Bengt Gustafsson hälsade på häromdagen. Han var på sin årliga antikvariatsrunda på Österlen. För två år sedan kom han förbi torget i Simrishamn. Han var under många år producent för Dagens dikt och efter det öppnade han Lilla antikvariatet i Lund. Men det är nedlagt nu. Alla stänger sina antikvariat och flyttar ut på nätet, om de ens ids fortsätta sälja gamla böcker. Jag har sålt böcker på torget i Simrishamn i tio år, men det är inte förrän nu jag öppnat butik. Det är skönt att ha alla böcker inomhus och slippa oroa sig för regn, men än så länge är jag mer van vid torglivet. Jag fortsätter att torga året ut, fredag och lördag, så länge vädret tillåter.

En annan långväga gäst till butiken var Magnus Ödmark, som verkade nöjd med utbudet. Det är roligt att duktiga människor  hittar till butiken och verkar gilla utbudet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: