Kristianstad bokfestival

31 Aug

Igår besökte jag Kristianstad bokfestival. Festivalens första åtta år var jag med och sålde, men i år och förra året var jag inte med. De första åren var det ganska kul och det gick bra, men de sista åren var det segt. Fortfarande kan det löna sig att handla böcker. I år tyckte jag dock att det var färre säljare än vanligt, och konstigare! En som ville ha femhundra spänn för en fuktskadad fotobok, en annan som ville ha en femtiolapp för en vanlig, halvny pocketbok! Omskakande. Jag delade ut lite reklam om antikvariatet och denna blogg, så alldeles meningslös var inte utflykten. Hoppas att festivalen tar nya tag i försäljningsdelen, så att det blir fler och bättre säljare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: